"It is worth remembering that if an operator is offering a trip which seems
amazingly cheap,then the difference will be collected some other way." (CHT)

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private ? sectorul comunicatiilor electronice,S.C. DEDANIS TRAVEL S.R.L. are obligatia de a administra ? conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: INTOCMIREA DOCUMENTELOR DE CALATORIE, RECLAMA, MARKETING SI PUBLICITATE.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare completarii bazei de date a S.C. DEDANIS TARVEL S.R.L. in vedere includerii dvs. in baza de date a clientilor societatii, a imbunatatirii si diversificarii serviciilor oferite acestora. Refuzul dvs. determina neinscrierea dvs. in baza de date a clientilor nostri si implicit neparticiparea dvs. la concursurile organizate de societatea noastra.Informatiile ?registrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi,va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre: S.C. DEDANIS TRAVEL S.R.L. in atentia d-lui. Alexandru Mirza, Agent Turism, la adresa:alexandru.mirza@dedanistravel.ro sau prin posta la adresa: Bucuresti, sector 1, Piata Dorobanti nr 4 , scara B parter, apartament 3.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati c? mai cur?d posibil.