"It is worth remembering that if an operator is offering a trip which seems
amazingly cheap,then the difference will be collected some other way." (CHT)

Dedanis Travel

Licenta de turism nr: 3811/10.01.2012

Brevetul de turism nr: 14495/26.11.2008 Serban Dragos


Agentie de turism tour operatoare este o firma de management complet al serviciilor de turism dedicata furnizarii informatiilor, instrumentelor si serviciilor necesare gestionarii eficiente a programelor relationate cu turismul din cadrul companiei dumneavoastra.
Oferim o suita de servicii si programe orientate spre client si cautam cea mai buna solutie turistica pentru fiecare dintre clientii nostri. Planificarea unei calatorii de business sau personala este o problema de mare importanta, de aceea agentia Dedanis Travel este aici pentru a va oferi cele mai bune servicii, care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra de calatorie
Personalul format dintr-o echipa tanara, dinamica si omogena, foarte bine calificata, cu experienta in domeniul turismului, asigura efectuarea rapida si eficienta a tuturor operatiunilor legate de pregatirea calatoriei sau evenimentului dumneavoastra.
Peste 850.000 de hoteluri si vile, in tara si strainatate, precum si parteneriatele cu firmele specializate in inchirierea de masini, autocare sau curse charter ne permit sa cream programe de vacanta perfect puse la punct, catre destinatiile din toata lumea.
In speranta unei colaborari cat mai fructoase,va prezentam o sinteza a serviciilor de turism si a facilitatilor pe care firma noastra le poate asigura angajatilor si colaboratorilor dumneavoastra la cele mai ridicate standarde